Cikkek

Adatvédelmi nyilatkozat

 

 

A www.havrancsikpaintball.hu tulajdonosa a TIMI TRANSZ-KER Fuvarozó és Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: Havrancsik Paintball) tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk szolgáltatásaival kapcsolatos információk közlésére használjuk fel.

Az információszolgáltatásról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba webmesterünkkel az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   email címem.Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel.

A honlap teljes tartalmáért a TIMI TRANSZ-KER Fuvarozó és Kereskedelmi Kft. vállalja a felelősséget.

Információ: Havrancsik Tibor 06 30 640 46 01

Webmester: Venkon Plus Kft. 06 20 241 7103 (www.venkonplus.hu)